"Хай буде мир на всій Землі!"

2015-09-21

У той момент, коли питання миру є особливо нагальним для України, усі бажання, усі сподівання і мрії пов’язані з щасливим та спокійним майбутнім в нашій країні.

Нехай же увесь світ почує голоси маленьких українців: «Хай буде мир на всій Землі!». Саме так був названий Тиждень, який пройшов у стінах Биковецького НВК

21 вересня у всьому світі за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН відзначали Міжнародний день миру, як день всесвітньої відмови від насильства і вогню. До відзначення цього свята долучилися і ми. Лінійку Миру «Голубка біла, ти лети у світ» провели учні 7 класу (керівник Сафанюк С.В.), а вірші про мир декламували учні 2 класу (керівник Пархом’юк Л.П.). На завершення Лінійки учні утворили фігуру Голуба Миру. Захід був спрямований на формування в школярів активної життєвої позиції; виховання людяності, доброти, милосердя, співчуття, бажання жити та працювати у мирі, дружбі та злагоді, розуміння того, що майбутнє світу залежить від справ кожного із нас.

Людська пам’ять…Скільки може вмістити вона інформації…Але, напевно, кожен із нас має обов’язок перед собою і нащадками пам’ятати про подвиги наших героїв – захисників України.

З цією метою учнями 8 класу (керівник Шандрук А.Ю.) проведено усний журнал «Захисникам України присвячується…», де говорили про наших односельчан, які вже були в зоні АТО і про тих, хто зараз перебуває там, а також про захисників Донецького аеропорту.

А члени патріотичного клубу «РОДИНА» провели флеш-моб «Дух, що тіло рве до бою».

Такі заходи покликані формувати потребу нести особистий вклад у збереження миру та творення добра на Землі, виховувати повагу до історії та шанобливе ставлення до людей, які віддають найдорожче – своє здоров’я та життя за нас з вами.

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi